Into HappinessIntoHappiness

‘Onafhankelijk van de situaties in mijn leven ben ik gelukkig.’

‘Into Happiness’ is een programma dat wereldwijd bijgewoond wordt door individuen en families met als doel het creëren van duurzame relaties. Deze intensieve workshop varieert tussen 2 tot 3 uur en leert je hoe actie te ondernemen met de uitdagingen van elke dag. Zodra je de kunst van zelfreflectie leert, zal er een verschuiving ontstaan in jou persoonlijke reis door dit leven.
Het leven is een continue beweging, voorwaarts of achterwaarts. Heb je jezelf wel eens de vraag gesteld of het mogelijk is om een bewuste voorwaartse beweging te creëren? Koester je de diepe wens om nu een grote vooruitgang te boeken in je leven? Ben je op zoek naar snelle oplossingen voor je uitdagingen ?
‘Into Happiness’ biedt je de sleutel tot inzicht en tot het ontdekken van permanente oplossingen. Deze intensieve workshop leert je om te gaan met de directe uitdagingen in je dagelijks leven. Je leert de kunst van zelfreflectie en je ervaart een shift in jouw persoonlijke levensweg.

‘Into Happiness’ focust op:
  • Het helpen loslaten van je eigen emotionele bagage
  • Het creëren van de toekomst die je zoekt
  • Het verbinden met de kracht en potentie van jou Hogere Zelf om zo jou dromen te realiseren

'Into Happiness’ – het proces.
  1. Grondig begrip van de 3 inzichten die ons leven beïnvloeden.
  2. Zelfreflectie om de persoonlijke oplossingen te vinden voor onze huidige uitdagingen.
  3. Oefening om de groei die je ervaart te onderhouden.

Waarom zou ik dit programma bijwonen?
Je bent de som van al je relaties. Wie je vandaag bent, wordt bepaald door de kwaliteit van je relaties met de mensen om je heen. Een emotionele ‘shift’ in de belevenis van deze relaties verandert de manier waarop je denkt, reageert en handelt. Je gaat van zelfzuchtigheid naar betrokkenheid, van afgescheidenheid naar liefde. Om te kunnen veranderen naar iemand die conflict-vrij leeft, dien je te focussen op relaties met je familie en mensen in je dagdagelijkse omgeving. Het is bewezen dat de grootste bron van voldoening in het leven niet geld is of roem, maar de voldoening die ontstaat in relaties met anderen. Op dezelfde wijze zorgt pijn in relaties ervoor dat we een heleboel vreugde en vrede verliezen. One World Academy helpt jullie deze te herkennen om van daaruit een evenwicht te creëren. Geluk in je relaties betekent meer acceptatie, een diepere verbondenheid en een blijvende connectie. Leven is relaties en relateren doet je werkelijk leven.

Into Happiness data

KrishnarajSmall
Spreker: Krishnaraj

Via Skype zullen er 2 Into Happiness workshops plaatsvinden en dit onder leiding van Krishnaraj.

Donderdag 14 maart.
Hier kan niet vanuit een andere locatie worden op ingelogd, geïnteresseerden worden vriendelijk verzocht zich op betreffende datum naar het onderstaande adres te begeven.
Locatie: Marijs, Donkweg 61, 3520 Zonhoven
Aanvang: 19:30 uur
Bijdrage: 10 €

Vrijdag 15 maart
hebben wij een herhaling van deze opleiding maar dan te Sint-Niklaas en geïnteresseerden worden eveneens gevraagd hier aanwezig te zijn want inloggen vanuit een andere locatie zal ook niet mogelijk zijn.
Locatie: Dina en Francis, Jagersdreef 29, 9100 Sint-Niklaas
Aanvang: 19:30 uur.
Bijdrage: 10 €